Rektör Karakaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya inşaatı devam eden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulunarak hazırlanan örnek hasta odasını gezdi. 6 Haziran 2018 tarihinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatında gerçekleşen incelemelerde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. H. Rana Erdem, Yapı İşleri Daire Başkanı Hakan Seyfi ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı personeli hazır bulundu.

Pilot Üniversite Projelerinin en önemli ayağını oluşturan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatı ve örnek hasta odası hakkında yetkililerden bilgiler alan Rektör Karakaya, inşaatın tamamlanmasının ardından hastanemizin hem üniversitemize hem de ilimize katkısının önemli olacağını belirtti. “Hastanemizin hayata geçmesiyle birlikte ilimiz ve üniversitemiz, sağlık turizminin öncüsü olmaya aday olacak.” diyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, projelerin önümüzdeki dönemde yavaş yavaş faaliyete geçeceği bilgisini verdi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin içinde barındırdığı bölümleriyle birçok alanda sağlık hizmeti vereceğini kaydeden Rektör Karakaya, bunlardan bazılarının JEOKAREM (Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi), GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi), SAUTER (Sporcu Sağlığı Araştırma, Uygulama ve Termal Rehabilitasyon Merkezi) olduğunu sözlerine ekledi.