Rektör Karakaya Cumhurbaşkanı ve Başbakan Danışmanları İle Bir Araya Geldi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini yeniliğin öncüsü bir yapıyla geleceğe taşımayı hedefleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 19 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve Başbakan Danışmanları ve bakanlık üst düzey bürokratları ile rektörlük makamında bir araya geldi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde göreve başladığı günden itibaren yaşanan değişimleri ve gelişmeleri misafirleri ile paylaşan Rektör Karakaya, üniversitemizi bölgesinde öncü, eğitimde marka ve uluslararasılaşmayı sağlamış bir üniversite haline getirmek istediklerini anlattı. Üniversitemizin pilot üniversite projeleri, kalite süreçleri, akademik ve fiziki gelişmeleri hakkında bilgilendirmeler yapan Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin yeni hedefleri için hızla çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Akademik gelişmeler ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Rektör Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti: “Fiziki imkanları artırarak üniversitemizin 30 yıllık ihtiyacını karşılayacak binalarımızı inşa ettik. Modern sınıflarda kaliteli bir eğitim için çok çalışıyoruz. Biz sadece şehrimizde değil ülke genelinde adından söz ettiren bir üniversite olmak istiyoruz. Bu nedenle birçok bölüm açtık ve öğrenci alımlarımız YÖK tarafından onaylandı. Günden güne büyüyoruz ve büyümeye devam edeceğiz. Üniversitemizden mezun olan her öğrencimizin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden mezun olma ayrıcalığını yaşaması için kalite politikalarımızı eğitime de entegre ediyoruz. Yeni Türkiye’nin Yenilikçi Üniversitesi olarak adımızı dünyaya duyurma hedefindeyiz.”

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette bürokratlar, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı tebrik ettiler.