Rektör Karakaya Üniversitemiz Personeli İle Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Kurum içi ilişkileri önemseyen ve sık sık üniversite personeli ile buluşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 20 Haziran 2018 tarihinde üniversitemiz personeli ile bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Yunus Emre Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Karakaya ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük de katıldı.

Tüm personel ile tek tek bayramlaşarak onlarla sohbet eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, bayramların birleştirici gücüne vurgu yaptı. Milli ve toplumsal değerlerin hissedilerek yaşandığı bayram günlerinin Türk Milleti için önemini anlatan Rektör Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti: “Toplum fertlerini bir araya getiren bayramlar, ilişkilerimizi de güçlendirmektedir. Yardımlaşmanın yaşandığı sevgi ve saygının arttığı bayram günleri bizim önemli değerlerimizdir.”

Bayramlaşma törenine katılan tüm personele teşekkür eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite personeli ile bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.