Rektör Karakaya Görevde 35 Yılını Dolduran Personelimize Teşekkür Belgesi Verdi

Kurum personeli ile yakın ilişkiler kuran ve iletişimi önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, görevde 35 yılını dolduran kurum personeline teşekkür belgesi verdi. 21 Haziran 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen törende Rektör Karakaya’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük de eşlik etti.

Görevde 35 yılını dolduran üniversitemiz personeli ile sohbet eden Rektör Karakaya, personelimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Vatan Karakaya görüşmede şunları söyledi: “35 yılı aşkın kamu hizmetinizde ve üniversitemizde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınız, tutum ve davranışlarınızdan dolayı şahsınıza üniversitemiz adına teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın kendilerine takdim ettiği teşekkür belgesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren personelimiz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde görev yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.