Rektör Karakaya Kurumsal İletişimi Önemsiyor

Kurum içerisinde personeli ile sık sık iletiÅŸimde bulunan ve onlarla bir araya gelen Ãœniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kurumumuzdan emekli olan ve baÅŸka kuruma geçiÅŸ yapan personeli ile veda yemeÄŸinde bir araya geldi. 6 Temmuz 2018 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda düzenlenen yemeÄŸe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve daire baÅŸkanları katıldı. Yemek, üniversitemizde Strateji Daire BaÅŸkanlığı görevinde bulunmuÅŸ olan Ali Yılmaz, Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanlığı görevinde bulunmuÅŸ olan Mehmet Tercan ve Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Daire BaÅŸkanlığı görevinde bulunmuÅŸ olan Mehmet Yıldız için verildi.Â

Yemekte bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişimine katkı sağlayan personeline teşekkür ederek onlara yeni hayatlarında başarılar diledi. Birlikte güzel işler yaptıklarını, üniversitemizin gelişmesinde ve büyümesinde katkılarının olduğunu vurgulayan Rektör Karakaya, onlarla birlikte çalışmış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Üniversitemizden emekli olan Mehmet Yıldız’a emeklilik hayatının güzel geçmesi dileklerinde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya, başka kuruma geçiş yapan Ali Yılmaz ile Mehmet Tercan’a da yeni iş hayatlarında başarılar dileyerek onlara plaket ve hediye verdi.

Üniversitemizde görev yaptıkları süre boyunca Rektör Karakaya ve yönetimi ile çalışmaktan mutlu olduklarını dile getiren personelimiz, Rektör Karakaya’ya teşekkür ettiler.