Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve Heyeti Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Dış paydaşları ile sürekli görüşme halinde olan ve her fırsatta onlarla bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ile heyetini makamında ağırladı. 13 Ağustos 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Süper Lige çıkan Hentbol Takımımızın genel durumu görüşüldü.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, üniversitemizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde de adından söz ettirdiğini söyledi. Üniversitemiz Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımının iki yılda gösterdiği başarılı performansın Kırşehir’in tanınırlığına çok şey kattığını belirten Gökçınar, Kırşehir’in üniversitesine sahip çıkmalarının kendileri için görev olduğunu ifade etti. Süper Ligde oynamaya hak kazanan Hentbol Takımımızı her zaman maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini söyleyen Hilmi Gökçınar, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de yanında olduklarını belirti.

 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizin her alanda başarılı çalışmalar sürdürdüğünü söyleyerek Kırşehir’in kalkınması için sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif faaliyetlerinin devam edeceğini anlattı. Kırşehir’in de bölgesinde ilk defa Süper Lige çıkan ve üniversitesinin takımı olan Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımına destek çıkmasının önemli olduğunu kaydeden Rektör Karakaya, “Bir şehir takımına ne kadar sahip çıkarsa o takım o derece başarılı olur.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ile heyetine teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektör Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar’a Üniversitemiz Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımının formasını hediye ederek heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.