Eğitim Fakültemiz Yeni Binasına Taşınıyor

Üniversitemizin en köklü fakültesi olan Eğitim Fakültemiz Merkez Yerleşkede bulunan yeni binasına taşınıyor. Öğrencilerin kaliteli eğitimi yeni ve modern binalarda alabilmesi için yoğun çalışma gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve beraberindeki heyet ile Eğitim Fakültemizde 6 Eylül 2018 tarihinde incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Eğitim Fakültesinin yeni binasında eğitim öğretim kalitesini daha da artıracağına inandığını belirterek fakülte binasının öğrenci, öğretim elemanı ve idari personel için hayırlı olmasını diledi. Üniversitenin her geçen gün hızla geliştiğini ve büyüdüğünü anlatan Rektör Karakaya, Mühendislik Mimarlık Fakültesi ile Ziraat Fakültesinin de yeni binalarına taşındıklarını dile getirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin fiziki anlamda hiçbir sorununun kalmadığını anlatan Rektör Karakaya, üniversitedeki başarılı çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ