Ankara 3. Bölge Milletvekili Hacı Turan Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Üniversitemizin bölgesinde parlayan yıldız olması için ülkemizin siyasileri ve bürokrasileri ile sıkı iletişim içinde olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ankara 3. Bölge Milletvekili ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ile bir görüşme yaptı. 14 Eylül 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede üniversitemizin genel ve fiziki durumu görüşüldü.

Kırşehir’in yükseköğretimdeki kalite ihtiyacını Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin karşıladığını belirten Ankara 3. Bölge Milletvekili Hacı Turan, bir Kırşehirli olarak da kendi üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğini söyledi. Üniversitemizin gelişmesini yakından takip ettiğini anlatan Turan, bilimsel çalışmalara katkıda bulunan üniversitemizin ilimizi uluslararası alanda da tanıttığını ifade etti.

 

Üniversitemizin gelişmesi ve ilimiz kalkınması adına birçok proje geliştirdiklerini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, projelerin hayata geçmeye başladığını ve projeler ile birlikte Kırşehir’in ve üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda bölgesinde fark yaratacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Ankara 3. Bölge Milletvekili Hacı Turan’a teşekkür etti.