YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

31. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında şehrimizdeki resmi törene katılan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu 22 Eylül 2018 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin pilot üniversitelerden biri olarak ürettiği projelerle başarı grafiğini yükselttiğini ve bölgenin kalkınmasında etkili olduğunu belirtti. Üniversitemizin kalite sürecindeki başarılı çalışmalarıyla kendisini kanıtladığını dile getiren Kapıcıoğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin yükseköğretimde diğer üniversitelere örnek teşkil ettiğini kaydetti.

Üniversitemizin pilot üniversite projeleri hakkında YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu’na bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, projelerin hayata geçmeye başladığını ve üniversitemizin ilinde ve bölgesinde etkin bir rol oynadığını vurguladı. Kalite çalışmalarında tüm üniversite çalışanlarının yoğun emek sarf ettiğini anlatan Rektör Karakaya, kalite çalışmalarının üniversitemizde devam ettiğini ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak Mükemmellik Ödülüne aday olduğumuzu söyledi. Üniversitemizin genel ve fiziki durumunu Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu’na anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, tamamlanan ve devam eden inşaatlar hakkında Kapıcıoğlu’na bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu’na teşekkür ederek günün anısına hediye verdi.