İl Müftüsü Mehmet Yaman Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Ekim ayının ilk haftasının Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması nedeniyle Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 4 Ekim 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemiz ve müftülüğün çalışmaları değerlendirildi.

İl Müftüsü Mehmet Yaman Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde Camiler ve Din Görevlileri Haftasının kutlandığını belirterek, müftülük olarak bazı etkinlikler de düzenlediklerini ifade etti. Bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının temasının “Camiler ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler” olarak belirlendiğini kaydeden Yaman, Müftülük çalışmaları hakkında da Rektör Karakaya’yı bilgilendirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Müftüsü Mehmet Yaman’ın ve tüm din görevlilerinin bu önemli haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, İl Müftüsü Mehmet Yaman’a teşekkür etti. Ziyaret sonunda İl Müftüsü Mehmet Yaman Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya çiçek verdi.