Tıp Fakültemiz Anatomi Laboratuvarında Liseli Öğrencilerimize Tanıtım Yapıldı

Şehrimizin ve üniversitemizin prestij fakültelerinden biri olan Tıp Fakültemiz, Abdulkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi. 28 Kasım 2018 tarihinde Anatomi Laboratuvarına yapılan ziyarette Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Muttalip Çiçek, Doç. Dr. Ali Güneş ve akademik personel ile öğrenciler yer aldı.

Tıp Fakültesinde okumanın ve hekimlik mesleğinin önemini aday öğrencilere anlatan Dr. Öğr. Üyesi Tufan Ulcay, Tıp Fakültesi öğrencisi olmak için sistemli ve çok çalışılması gerektiğini söyledi. Laboratuvarlar ve teknik ekipman hakkında öğrencileri bilgilendiren Ulcay, şehrimizde bir Tıp Fakültesinin olmasının aday öğrenciler için bir değer olduğunu belirtti.

Tıp Fakültesi öğrencileri ile aday öğrencilerin bir araya geldiği ziyarette geleceğin hekimleri, aday öğrencilere Tıp Fakültesinde okumanın ayrıcalıklarını anlattı. İnsan hayatına dair bir iş yapmanın önemini anlatan fakültemiz öğrencileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin sunduğu imkanlardan da bahsederek aday öğrencilerin bu imkanlardan faydalanmak için şimdiden çok çalışmalarını söyledi.