Verimlilik ve Teknoloji Fuarında Siyasiler ve Üst Düzey Bürokratlardan Standımıza Yoğun ilgi

Teknolojinin hayatımızda günden güne artan etkisiyle birlikte projelerine teknolojiyi yerleştirerek verimliliği esas alan üniversitemiz, 7-9 Aralık 2018 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarına katılarak stant açtı.

İlk gün olduğu gibi fuar süresince katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği üniversitemiz standı, çok sayıda siyasi ve bürokrat tarafından da ziyaret edildi. Farklı etkinliklerin gerçekleştiği fuarda üniversitemiz standını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Bülent Turan, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ziyaret etti.

 

Ãœniversitemiz hakkında personellerimiz tarafından bilgi alan siyasiler ve bürokratlar, yapılan çalışmaları ve yaÅŸanan deÄŸiÅŸimleri takdir ettiklerini belirttiler. Projeleri, kaliteyi yönetim ve eÄŸitim faaliyetlerinin içine yerleÅŸtiren anlayışı, fiziki ve akademik geliÅŸmelerinin yanı sıra baÅŸarısıyla da adından söz ettirerek İç Anadolu’nun marka üniversitelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemizin yaÅŸadığı geliÅŸmeler, ziyaretçiler tarafından büyük beÄŸeni topladı. Ãœniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve üniversite yönetimini de ayrıca tebrik eden siyasiler ve bürokratlar, KırÅŸehir Ahi Evran Ãœniversitesinde yaÅŸanan bu deÄŸiÅŸimleri yerinde görmek istediklerini ifade ettiler.Â