Rektör Yardımcılarımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Organizasyonlara Katıldı

Basını önemseyen ve bilgi akışını hiç kesmeden şeffaflık ilkesiyle yönetimine devam eden üniversitemiz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen yemekte basın mensupları ile bir araya geldi. 9 Ocak 2019 tarihinde Kırşehir Gazeteciler Cemiyetinin, 10 Ocak 2019 tarihinde Gazeteciler, Radyocular ve Televizyoncular Cemiyetinin düzenlediği yemeğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Rektör Basın Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir katıldı.

İl protokolünün ve basın mensuplarının katıldığı organizasyonlarda gazetecilerin yaptığı işin önemine değinildi. Kamuoyunun bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden çalışan gazetecilerin yaptıkları işin kutsallığının anlatıldığı programlarda tüm basın emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kutlandı.