Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Akademik ve İdari Personeli ile Öğrencileri;

Bilindiği üzere küresel COVID-19 salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulunun aldığı tedbirler kapsamında 16 Mart 2020 tarihinden itibaren üniversitemizde eğitim ve öğretime 3 hafta ara verilmiştir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının bu süreçte aldığı yeni kararlar gereği üniversitemizde eğitim-öğretimin uzaktan eğitim yoluyla devam ettirilmesine yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Kısa süre içerisinde uzaktan eğitimin nasıl ve hangi programlar üzerinden yürütüleceği üniversitemiz Web sayfası üzerinden duyurulacaktır. Bu süreçte aksaklıklar yaşanmaması için öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin üniversitemize ait resmi iletişim kanallarından ve Web sitemiz üzerinden yapılacak resmi açıklamaları sık sık takip etmeleri önemlidir.

Sağlığınız bizim için çok daha önemlidir.
Evde Kal Uzakta Kalma...

Prof. Dr. Vatan Karakaya