Üniversitemize açık olan veritabanları listesine kütüphane.ahievran.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kampüs dışından veritabanlarına ulaşmak için proxy servisini kullanmanız gerekmektedir.

INTERNET EXPLORER İÇİN PROXY AYARLARI

1. “Araçlar” menüsünden “Internet Seçenekleri” seçilir. (Bknz.Şekil-1)

Şekil – 1

2. Internet Seçenekleri penceresi ekrana geldikten sonra, “Bağlantılar” sekmesine tıklanır. Bu işlemden sonra Bağlantılar sekmesi içinde bulunan “Yerel Ağ Ayarları” butonuna tıklanır. (Bknz.Şekil-2,Bknz.Şekil-3)